Wat leuk dat je op deze pagina hebt geklikt!

 

Wat betekent verbinding in de wijk voor jou? Een buurt waar je hallo zegt tegen elkaar? Waar je elkaar weet te vinden? Waar je gezien en gehoord wordt? Waar je je iedere dag thuis voelt? Is dit de Achtse Barrier voor jou?

 

Terugblik

Een tijdje geleden kwamen Achtse Barrier Voor Elkaar, Eindhoven in Contact, de gemeente Eindhoven, WIJeindhoven, Buurtplein en morgenmakers bij elkaar om na te denken over hoe de onderlinge verbinding en het contact tussen de bewoners in de wijk versterkt kan worden. Na veel gepraat kwamen we al snel tot de conclusie dat we dit niet zonder de bewoners, jullie dus, kunnen doen. Vandaar dat het project Hallo! is gestart. 

 

Actie!

De komende maanden slaan we met verschillende organisaties, professionals en bewoners de handen ineen en gaan we onderzoeken hoe het staat met de verbinding in de wijk en het contact met elkaar. Wij zijn benieuwd naar jouw kijk hierop! Want hoe zie jij de Achtse Barrier? Lijkt het jou leuk om mee te doen aan dit project en je verhaal te delen of over je ervaringen te praten? Wanneer we wensen en behoeftes van jullie als inwoners verzamelen, kunnen we nieuwe ideeën ontwikkelen voor meer verbinding in de wijk. 

 

Mee maken is meemaken

Zou jij de wijk eens door andere ogen willen bekijken? Vind je het leuk om nieuwe mensen uit de wijk te leren kennen? Wil je meer weten over verbinding maken en contact leggen met mensen? Dan is project Hallo! perfect voor jou. Door samen te praten over deze thema’s willen we ervoor zorgen dat de Achtse Barrier als een thuis voelt voor iedereen. 

 

Handen uit de mouwen!

Heb je zin om mee te doen aan dit project? 

Laat het ons weten via hallo@achtsebarrier.nl

 

Blijf op de hoogte van het project via deze pagina of kijk op ons Instagram account @hallo_achtse_barrier

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Buurtcultuurfonds Provincie Noord-Brabant

Berichten