Terug

Organisatie

Medisch Centrum Artois

Huisartsen, Apotheek, (Kinder)Fysiotherapie, Verloskundige, Kraamzorg, Psychologen, Tandarts, Logopedie, Podotherapie, Diëtiste.

In een markant gebouw aan Artoislaan 2-10, centraal gelegen in de wijk Achtse Barrier, vindt u meerdere zorgverleners onder één dak. Wat begon als een initiatief van Huisartsenpraktijk Achtse Barrier, is nu een Medisch Centrum waar u een luisterend oor vindt voor al uw vragen over gezondheid en een gezonde levensstijl.

Door nauw met elkaar samen te werken, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn en een hoge kwaliteit van zorg leveren. Wij laten onze werkwijze regelmatig keuren door externe deskundigen. Zo bent u verzekerd van optimale zorg.

Daarnaast trekken wij vanuit Medisch Centrum Artois veel op met andere zorgverleners in de Achtse Barrier. Dit doen we binnen het samenwerkingsverband elz`: eerste zorg voor uw gezondheid. We voeren met de collega-zorgverleners binnen elz` regelmatig patiëntenoverleg. Als u meer wilt weten over de activiteiten van elz` (rechter kolom)

Adres
Artoislaan 2-10, 5627JB Eindhoven
Contact
T 040-2427000  

Medisch Centrum Artois