Locatie

Medisch Centrum Artois

In een markant gebouw aan Artoislaan 2-10, centraal gelegen in de wijk Achtse Barrier, vindt u meerdere zorgverleners onder één dak. Medisch Centrum Artois is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 405, halte Artoislaan).
Wat begon als een initiatief van Huisartsenpraktijk Achtse Barrier, is nu een Medisch Centrum waar u een luisterend oor vindt voor al uw vragen over gezondheid en een gezonde levensstijl.

In Medisch Centrum Artois vindt u apotheek, huisarts, fysiotherapie, kinderfysiotherapie, podotherapie, verloskunde, eerstelijns psychologie, logopedie, pedicure, diëtetiek, en bloedafname (Diagnostiek voor U).

Door nauw met elkaar samen te werken, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn en een hoge kwaliteit van zorg leveren. Wij laten onze werkwijze regelmatig keuren door externe deskundigen. Zo bent u verzekerd van optimale zorg.
Daarnaast trekken wij vanuit Medisch Centrum Artois veel op met andere zorgverleners in de Achtse Barrier. Dit doen we binnen het samenwerkingsverband elz`: eerste zorg voor uw gezondheid. We voeren met de collega-zorgverleners binnen elz` regelmatig patiëntenoverleg.

Adres
Artoislaan 2-10, 5627JB Eindhoven
Contact
040-2427000  

Medisch Centrum Artois