Terug

Organisatie

Helder Hart Mindfulness & Yoga

Mindfulness Training + Yoga Achtse Barrier

Over de MBSR Mindfulness Trainingen

Druk in je hoofd? Veel ballen in de lucht? Vaak gestrest? Een dreigende burn out? Neiging tot piekeren?

Mindfulness nodigt je uit om tijd voor jezelf te maken, even stil te staan, `niets` te doen. Opmerken hoe het met je gaat. Op adem komen. Nieuwsgierig naar wat er dan gebeurt.

In de 8-weekse mindfulness training oefen je het richten van de aandacht en ga je op ontdekkingstocht. Je wordt allereerst uitgenodigd tot de kunst van het niets doen: simpelweg zitten en je voeten, je lijf, je adem voelen. Soms is dit al een hele klus.

We doen simpele oefeningen waarin je jezelf ook bewegend bewust wordt van het lichaam. Je verkent de eigen grenzen en ontdekt hoe je daar mee omgaat.
En natuurlijk is er veel aandacht voor het toepassen van het geleerde in het dagelijkse leven, ook na afloop van de training.

Waaraan kan deze training bijdragen?
~ op adem komen en stil staan bij hoe het met je gaat
~ meer genieten van het leven naast alledaagse beslommeringen
~ je grenzen (fysiek of anderszins) erkennen en ermee omgaan
~ zien hoe je met ongemak en stress omgaat
~ ontdekken hoe je voor jezelf kan zorgen
~ wat daarin helpend is en wat niet
Het is een bijzonder praktische training met concrete handvatten. De trainer is is aangesloten bij beroepsvereniging VMBN (categorie 1). Vergoeding door zorgverzekeraars is daarom mogelijk. De training kan ook individueel gevolgd worden.

Over de mindful yogalessen

De yogalessen worden op dinsdagavonden gegeven om 19.00 uur en 20.30 uur. Het is laagdrempelige hatha yoga (= yoga met houdingen) geschikt voor jong en oud. Het is onbelangrijk of je van nature soepel bent of niet. Welkom voor een proefles!

 

Adres
5627KW
Contact
0645530400   info@helderhartyoga.nl

» Toon gekoppelde Groep
» Meer informatie..
Helder Hart Mindfulness & Yoga