Terug

Bericht

Happy in je vel trainingen voor kinderen 8-12

Binnenkort gaan de trainingen van H@ppy in je vel weer van start.

Voor wie is de cursus bedoeld?
De cursus is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar uit Eindhoven die om uiteenlopende redenen niet lekker in hun vel zitten.

Opzet
De training bestaat uit 5 bijeenkomsten. De begin- en eindbijeenkomst duurt 1,5 uur, de overige drie bijeenkomsten duren 1 uur. Iedere bijeenkomst wordt begeleid door twee trainers die tevens praktijkondersteuner Kind & Jeugd zijn. In de training wordt gewerkt aan het vergroten van het zelfvertrouwen en zelfbeeld, dmv verschillende oefenen tijdens de training zelf, maar ook middels opdrachten voor thuis.

Belangrijk om te weten

  • Ieder kind dat deelneemt aan de training krijgt een account in Minddistrict. Hierin kan het kind de opdrachten voor thuis maken.
  • Bij de eerste 4 bijeenkomsten zullen de kinderen opdrachten voor thuis meekrijgen. Dit om een verbinding te maken met de thuissituatie en kinderen ook de rest van de week te laten oefenen met de vaardigheden die ze willen versterken.
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
  • Ouders kunnen hun kind rechtstreeks aanmelden via www.dsp-zorg.nl.

Wat verwachten we van de ouder?

  • Dat ze hun kind stimuleren om de opdrachten tussentijds te maken en hier zo nodig bij helpen.
  • Dat ze het laatste half uur van de laatste bijeenkomst aansluiten om te horen wat hun kind geleerd heeft tijdens de training en de uitreiking van het certificaat bij te wonen.

Wanneer vinden de bijeenkomsten plaats?
Op www.dsp-zorg.nl staat wanneer de bijeenkomsten plaatsvinden.

Voor de Achtse Barrier is dit:  29 juni, 6 juli door praktijkondersteuners-jeugd Maud en Ruud. Dindag 9:00-10:00 / 10:30 (afhankelijk van bijeenkomst 1 - 1,5 uur)

In de bijlage treffen jullie de folder/flyer die je mee kan geven aan ouders waar bovenstaande informatie nog eens op vermeld staat.

» Bijlage: H@ppie in je vel 2021.pdf
» Meer informatie..

Geen reacties gevonden..