Terug

Bericht

Koffiemiddag met Hart voor de Buurt

Op woensdag 16 juni hebben Jeugd Achtse Barrier, de dagopvang van Archipel en Wijkcentrum de Mortel onder de naam "Hart voor de Buurt" een koffiemiddag georganiseerd voor wijkbewoners en bezoekers van de dagopvang. Ondanks de hoge temperatuur was het gezellig druk op het terras. De bezoekers van de Archipel bleven vanwege de hitte binnen.

Er was live muziek, het Leefbaarheidsteam trakteerde op vlaai en vanuit de burgerjournalistiek van Studio040 werd er een filmpje gemaakt.

Wijkverbinder Wendy Boeijen zag dat mensen blij waren dat ze elkaar na corona weer mochten ontmoeten. Ook mensen die elkaar niet kenden zaten bij elkaar aan tafel en hadden een leuk gesprek.
Een middag waarin jong en oud elkaar ontmoetten, er nieuwe verbindingen werden gelegd en concrete afspraken werden gemaakt. Een vrijwilliger gaat Nederlandse les geven aan een wijkbewoonster. De 77-jarige Tiny gaat binnenkort langs bij de dagbesteding om met zijn laptop en 2 speakers bezoekers te verblijden met zijn muziek. Een jongere meldde zich aan om te komen helpen bij Jeugd Achtse Barrier.

Kortom een zeer geslaagde middag. We kijken uit naar 2 juli als de "rijdende Jukebox" op het parkeerterrein van Cantershoef zal plaatsnemen. 

» Bijlage: WhatsApp Image 2021-06-17 at 13.02.38.jpeg
Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..