Terug

Bericht

Jongeren uit Vlokhoven organiseren Voetbaltoernooi Woensel-Noord Cup

Zaterdag 26 juni zal het speelveld in de Groene Long van Vlokhoven aan de Vlokhovenseweg het toneel zijn van een voetballen en wandklimmen. Tien teams van jongens en meiden in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar zullen strijden om de Woensel-Noord Cup 2021. De wedstrijden starten om 14.00 uur en zullen om 18.00 uur eindigen. De deelnemers worden getrakteerd op eten en drinken en kunnen ook meedoen aan een avontuurlijk programma. Midden op het veld zal een grote klimtoren verschijnen waarop de deelnemers naar hartenlust kunnen klauteren en abseilen. 

Het evenement is georganiseerd door jongeren die hebben meegedaan aan het Maatschappelijk Diensttijd Project School des Levens. Dit is een van de MDT projecten die op dit moment in Eindhoven worden uitgevoerd zie www.doemeemetmdt.nl . Buro Cement is de uitvoerende organisatie die de afgelopen maanden jongeren uit Vlokhoven heeft begeleid en ondersteund. Jongeren die deelnemen leren zichzelf en de maatschappij beter kennen via allerlei bijeenkomsten en krijgen de opdracht om iets terug te doen voor de maatschappij. Met de organisatie van dit voetbaltoernooi is er positieve aandacht voor de jeugdigen in de wijk Vlokhoven en de omliggende buurten. De activiteit wordt door ZonMw en het Steunpunt Vlokhoven gesponsord. Deelname is gratis.
 
Wil je deelnemen? Dat kan. Stel een team samen van 5 jongens en/of meiden (11 tot 15 jaar) en meld je aan dinsdag 22 juni tussen 13-16 uur in het Steunpunt Vlokhoven, hoek Pachtakker/Bekerakker. Voor meer info bel Silvia 06-39108322. 

» Bijlage: Flyer Voetbaltoernooi - 2021juni26 (1).pdf
Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..